FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   Register 

 TidyHosts Forum Index » SHOUTcast Servers » shoutcast and vdj
  The time now is Mon Dec 11, 2017 1:56 am 

 Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic  
Author Message
Post Posted: Thu Mar 04, 2010 11:17 pm    Post subject: shoutcast and vdj Reply with quote

athyjon



Joined: 19 Jan 2010
Posts: 2

im trying to broadcast on shoutcast using vdj v5.2 and i keep getting the error message:-

**broadcast error** then underneath i get:-

Server 'shoutcast1.tidyhosts.com' not found

any ideas on how i can fix it or what im doing wrong will be greatly appreciated, thanks

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
Post Posted: Sat Mar 06, 2010 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

athyjon



Joined: 19 Jan 2010
Posts: 2

ive sorted it now thanks, for any1 else gettin them messages just reset vdj to the factory settings and it sorts it out

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
Post Posted: Mon Mar 08, 2010 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

itobin



Joined: 08 Aug 2006
Posts: 82

thanks for the info, glad you got it fixed.

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
 Post new topic   Reply to topic All times are GMT

Display posts from previous:   
 TidyHosts Forum Index » SHOUTcast Servers » shoutcast and vdj
 Page 1 of 1
 
 
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Jump to:  


     Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group | TidyHosts UK